Izbornik
Naslovnica Županije Brodsko-posavska 41 pregleda
INVESTICIJA OD 7,4 MILIJUNA KUNA

Na prvi dan škole dobili novu sportsku dvoranu

Dvorana u Slavonskom Brodu
1/6
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
- Presretni smo što smo nakon toliko godina napokon dočekali otvorenje sportske dvorane. Ne treba ni govoriti koliko će ona značiti djeci, ali i cijeloj zajednici, pošto već imamo upite brojnih sportskih udruga koje su također zainteresirane za korištenje dvorane – kazala je ravnateljica škole Irena Čugura-Ćerić

Učenici Područne Osnovne škole "Hugo Badalić“ u naselju Jelas u Slavonskom Brodu prvog su dana nove školske godine dobili najljepši dar - novu i modernu školsku sportsku dvoranu. Površina dvodijelne dvorane je 1.500 četvornih metara, a ukupna vrijednost projekta iznosi 7,4 milijuna kuna. Realizacijom ovog projekta učenicima su osigurani bolji uvjeti za nastavu tjelesne i zdravstvene kulture, koja se dosad odvijala u školskom holu, ali i za druge izvannastavne aktivnosti.

- Presretni smo što smo nakon toliko godina napokon dočekali otvorenje sportske dvorane. Ne treba ni govoriti koliko će ona značiti djeci, ali i cijeloj zajednici, pošto već imamo upite brojnih sportskih udruga koje su također zainteresirane za korištenje dvorane – kazala je ravnateljica škole Irena Čugura-Ćerić, i sama nekad vrsna sportašica. U sklopu svečanosti otvorenja nove dvorane održana je i priredba za prvašiće, koji su jučer započeli sa svojim osnovnoškolskim obrazovanjem.