Izbornik
Naslovnica Županije Šibensko-kninska
Dodjela

Nagrade najboljima u šibenskom sportu u 2019.

1/11
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
Nagrada za najboljeg sportaša u prošloj godini dodijeljena je Robertu Vukičeviću iz Plivačkog kluba Šibenik, dok je najboljom sportašicom i ove godine proglašena Nives Radić iz Kickboxing kluba Dalmatino

– U šibenskom HNK održana je svečanost proglašenja najuspješnijih sportaša i sportašica u 2019. Na proglašenju najboljih sportaša u organizaciji Zajednice sportova Grada Šibenika uvodno su se obratili predsjednik Zajednice Joško Jurić, gradonačelnik Željko Burić, župan Goran Pauk, pomoćnik glavnog tajnika HOO-a Siniša Krajač – ističu iz gradske uprave Šibenika.

Vodeni sat na Poljani Radovi u punom jeku Vodeni sat na Poljani nova šibenska atrakcija

– Vaš uspjeh rezultat je velikog truda i odricanja. Grad Šibenik kontinuirano nastoji osigurati dodatna sredstva za funkcioniranje sporta i poboljšanje sportske infrastrukture. U posljednjih pet godina izdvajanja za djelovanje sportskih udruga i klubova povećali smo za 1,6 milijuna kuna – rekao je gradonačelnik Željko Burić.

U kategoriji najbolje momčadi prvo mjesto osvojio je Hrvatski nogometni klub Šibenik, a najbolja je ekipa Ženski košarkaški klub Šibenik. Najboljim trenerom u 2019. proglašen je Damir Lambaša iz Kickboxing kluba Dalmatino.

Nagrada za najboljeg sportaša u prošloj godini dodijeljena je Robertu Vukičeviću iz Plivačkog kluba Šibenik, dok je najboljom sportašicom i ove godine proglašena Nives Radić iz Kickboxing kluba Dalmatino.

Projekt “Prehrana 4” Projekt “Prehrana 4” Osigurana školska marenda za 673 djece u devet škola

Posmrtna nagrada za rad u sportu pripala je Milivoju Boraniću te Nevenu Guberini. Nagrada dugogodišnjem zaslužnom sportskom djelatniku dodijeljena je nogometašu, treneru i sportskom djelatniku Nikici Cukrovu.

Nagrada za izniman rezultat u amaterskom sportu u 2019. dodijeljena je Goranu Šimiću, dok je nagrada za izniman rezultat u veteranskom sportu u 2019. dodijeljena Zvonku Eraku. Nagrada za iznimna sportska dostignuća osoba s invaliditetom pripala je Milanu Maretiću, Mateu Dencu te Niki Rajić iz udruge Aurora. Priznanje za dugogodišnje sportsko djelovanje uručeno je Biciklističkom klubu Fortica te Kickboxing klubu Dalmatino, dok je priznanje za dugogodišnji rad u sportu i promociju šibenskog sporta dodijeljena Ivi Mikuličinu.

Zahvalnica za podršku u djelovanju ZSGŠ-a uručena je Siniši Krajaču iz HOO-a. Zbog važnih uspjeha u 2019. dodijeljene su i nagrade perspektivnim sportašima Tinu Juriću iz OKK D. Petrović, Mari Mileti iz KK Šibenik i Luki Popoviću iz PK Šibenik. 

698. milenijska fotografija Omiljeni brod dobio nove brkove