Izbornik
Naslovnica Županije Zagrebačka
Na dva jezika

Nova brošura Turističke zajednice

Nova brošura Turističke zajednice
Foto: Zagrebačka županija
Brošura je na hrvatskom i engleskom jeziku, a sadrži popis kuća, apartmana, hostela, izletišta i druge korisne informacije

Zanima li vas popis kuća za odmor, apartmana, vikendica, seoskih kuća, hotela, restorana i drugih sadržaja u Zagrebačkoj županiji, na stranicama županijske Turističke zajednice dostupna je brošura pod nazivom “Smještaj, seoski turizam, izletišta” u kojoj se nalazi velik broj korisnih informacija o smještajnim objektima, hotelima, apartmanima i kućama za najam, kao i izletištima koja se nalaze na njenom području. U brošuri su navedene adrese, brojevi telefona i email adrese navedenih objekata, kako bi zainteresirani mogli direktno doznati sve što ih zanima o smještajnim kapacitetima i drugim pojedinostima lokacije u koju namjeravaju doći.

Virtualna šetnja 360 tehnologija Virtualno razgledavanje županije na mobitelu ili računalu

Brošura je dvojezična – na hrvatskom i engleskom jeziku i oni koji žele fizički primjerak umjesto elektronski mogu je podići u uredu Turističke zajednice u Preradovićevoj 42 u Zagrebu. Inače, prema podacima sustava eVisitor Zagrebačka županija je tijekom prvih šest mjeseci 2018. godine zabilježila 48.007 turističkih dolazaka što je za 34 posto više nego u istom razdoblju 2017. godine. Porastao je i broj turističkih noćenja za 23 posto i to sa 64.599 na 79.477.

Župan Stjepan Kožić s izraelcima Još jača sezona Županija bilježi trećinu više turističkih dolazaka nego lani