Izbornik
Naslovnica Županije Varaždinska
Radovi

Obnavlja se igralište u varaždinskom Bronxu

1/2
Foto: Grad Varaždin
U zadnje dvije godine obnovili smo velik broj igrališta, a te radove nastavit ćemo i u ovo vrijeme, rekao je gradonačelnik Čehok i najavio da će u tom dijelu grada biti postavljena i javna slavina s pitkom vodom

U Ulici Miroslava Krleže, popularnom varaždinskom kvartu Bronx, u tijeku su radovi na obnovi igrališta. Radnici PZC-a strojevima, valjcima i kamionima obnavljaju asfalt na dotrajalom igralištu, javljaju iz gradske uprave.

Projekt Virtualna šetnja varaždinskim Starim gradom

Radnike je u pratnji zamjenika Zlatana Avara i pročelnika Roberta Krajcera obišao i gradonačelnik dr.sc. Ivan Čehok.

- Građanima ovog dijela grada obećali smo obnoviti igralište i to upravo činimo. Takve radove moguće je obaviti i sada kada se pridržavamo mjera zaštite od zaraze. U zadnje dvije godine obnovili smo velik broj igrališta, a te radove nastavit ćemo i u ovo vrijeme. Poslije krize uzrokovane virusom ponovo će se vratiti život na naše ulice i igrališta. I ti radovi su dokaz da gradska uprava funkcionira i obavlja svoju zadaću u ovakvim uvjetima – rekao je gradonačelnik Čehok uz najavu da će u tom dijelu grada biti postavljena i javna slavina s pitkom vodom kakve je Varkom već postavio po gradu.

Za radove na igralištu u Bronxu iz gradskog proračuna bit će plaćeno 29 tisuća kuna.