Izbornik
Naslovnica Županije Virovitičko-podravska
izgrađen europskim sredstvima

Otvara se Športsko rekreacijski centar Kurija Janković vrijeden gotovo 2 milijuna eura

Foto: Virovitičko-podravska županija
U novom Športsko rekreacijskom centru Kurija Janković, koji je izgrađen europskim sredstvima, niknuo je, vinski bar, sauna, wellness te je jedini takve vrste u ovom dijelu Hrvatske

U ponedjeljak 2. rujna, s početkom od 13,00 sati, ministar regionalnog razvoja i europskih fondova, Marko Pavić, na prigodnoj će svečanosti otvoriti Športsko rekreacijski centar Kurija Janković u Kapela Dvoru.

Vrijedan 40 milijuna kuna Počinje gradnja Centra za mljekarstvo

Nakon, otvorenja, s početkom od 14,00 sati, ministar Pavić će održati sastanak sa županom Igorom Androvićem i njegovim suradnicima, te načelnicima i gradonačelnicima s područja Virovitičko-podravske županije. Taj će se sastanak održati u Konferencijskoj dvorani Hotela Kurija Janković u Kapela Dvoru.

U novom Športsko rekreacijskom centru Kurija Janković, koji je izgrađen europskim sredstvima, niknuo je, vinski bar, sauna, wellness te je jedini takve vrste u ovom dijelu Hrvatske, a sve u sklopu EU projekta EV 13 GAP „Filling the gap – completion of the cross-border section od EuroVelo 13 between Dravatamasi and Virovitica“, vrijednog 1.982.494 eura, koji je nastavak projekta „Drava4Enjoy“ kojim je započeta izgradnja biciklističke infrastrukture u Virovitičko-podravskoj županiji te stvaranje imidža cikloturističke destinacije. 

Za ocjenjivanje meda stigao čak 81 uzorak