Izbornik
Naslovnica Županije Brodsko-posavska
Edukacija i sport

Plamen Turneje radosti uzdigao se u Slavoniji

Zajedno više možemo u Brodu
1/10
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
Sportske igre mladih trenutno se održavaju u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Srbiji, a cilj im je da kroz druženje i sport promiču zdrav pristup životu i pozitivne socijalne vrijednosti

Veselo i razigrano bilo je u četvrtak u Slavonskom Brodu. "Turneja radosti", velika sportsko-edukacijska manifestacija Plazma Sportskih igara mladih, stigla je u Slavoniju i odmah okupila stotine učenika brodskih osnovnih škola koji su odmjerili snage u različitim sportskim disciplinama, a zatim sudjelovali i u bogatom zabavnom programu.

bebe Slavonski Brod Veliki interes za novom pronatalitetnom mjerom

U suradnji s policijom organiziran je i preventivni program "Zajedno više možemo" u sklopu kojega su djeca mogla naučiti sve o ponašanju u prometu, isprobati simulatore, dobiti edukaciju iz kriminalistike, obići policijska vozila i motore te razgledati policijsko naoružanje i opremu. Sportske igre mladih trenutno se održavaju u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Srbiji, a cilj im je da kroz druženje i sport promiču zdrav pristup životu i pozitivne socijalne vrijednosti. Plamen Turneje radosti u Slavonskom Brodu zajedno su zapalili predstavnici grada, sportaši te djeca koja sudjeluju u sportskim aktivnostima.

Padobranska turneja po Hrvatskoj Turneja po Hrvatskoj Padobranci skokovima promoviraju sport i turizam