Izbornik
Naslovnica Županije Virovitičko-podravska
Natjecanje pčelara

Prijave za ocjenjivanje meda

ocjenjivanje meda
Foto: Kristijan Toplak

Virovitičko-podravska županija i Hrvatska gospodarska komora Županijska komora Virovitica, u suradnji s pčelarskim udrugama s područja Virovitičko-podravske županije, objavile su javni poziv za prikupljanje uzoraka meda za 18. Županijsko i 15. Međunarodno ocjenjivanje meda.

Na natjecanje se mogu prijaviti svi zainteresirani pčelari, popunjavanjem obveznog obrasca Prijavnice te dostavljanjem uzorka meda. Obrazac prijavnice moguće je preuzeti na porti u zgradi Virovitičko-podravske županije, a dostupan je i na njihovim web-stranicama. Prijave i uzorci dostavljaju se najkasnije do 18. kolovoza. 

Naši sustavi navodnjavanja, na kojima iz godine u godinu imamo sve više korisnika, za koje smo u stopostotnom iznosu dobili europska sredstva, već pridonose većim prinosima naših poljoprivrednika Sigurnost i uvjeti za bavljenje poljoprivredom Oko 3000 hektara se navodnjava. To ostaje budućim naraštajima Povelje zahvalnosti Priznanja VPŽ-a Povelja humanosti preminuloj medicinskoj sestri Za potrebe škole Obnavlja se karaula na Banovu brodu