Izbornik
Naslovnica Županije Virovitičko-podravska
Obnovljeni društveni domovi u Okrugljači i Vukosavljevici

Radno i u Špišić Bukovici

1/6
Foto: Općina Špišić Bukovica
Uz uređenje vanjskih ovojnica, prionulo se i uređenju okoliša oko društvenih domova, a tu investiciju izvela je renomirana tvrtka Ceste Bjelovar d.d.

Neovisno o trenutačnoj situaciji i nemogućnosti uobičajenih i normalnih obavljanja gospodarskih aktivnosti, a u cilju obnove vlastite imovine i uređenja naselja na svom području, a time i naravno pomoći malim obrtnicima i poduzetnicima, Općina Špišić Bukovica obnovila je društvene domove u naseljima Vukosavljevica i Okrugljača, prenijeli su iz Virovitičko-podravske županije.

Županija pomogla Učenicima tableti za e-nastavu

Uređenje vanjskih ovojnica na navedenim društvenim domovima izvela je tvrtka Krovopokrivač Lukač d.o.o. iz Virovitice, a vrijednost investicije je oko 600.000 kuna.

Uz uređenje vanjskih ovojnica, prionulo se i uređenju okoliša oko društvenih domova, a tu investiciju izvela je renomirana tvrtka Ceste Bjelovar d.d. Uređenjem vlastite imovine i naselja na području općine Špišić Bukovica, želja je Općine da pomogne i lokalnim poduzećima, kako bi lakše prebrodili krizu izazvanu virusom Covid-19