Izbornik
Naslovnica Županije Virovitičko-podravska
Opskrbljivat će 20 kućanstava

Spremnici za pitku vodu u Goleniću i Ivanbrijegu

Foto: Grad Slatina
Spremnike je nabavio Grad Slatina, a vrijedni su ukupno 21.887 kuna

Ukupno 20 spremnika za pitku vodu, zapremnine 500 litara, stiglo je u naselja Golenić i Ivanbrijeg. Nabavio ih je Grad Slatina u suradnji s predstavnicima mjesnih odbora kroz program malih komunalnih akcija. Vrijedni su 21.887 kuna, a u Ivanbrijegu dobilo ih je 13, a u Goleniću sedam kućanstava.

Slatinsko ljeto ZBOG KORONE Stopirano Slatinsko ljeto 2020.

Slatinski gradonačelnik Denis Ostrošić simbolično je uručio spremnike pitke vode predstavnicima mjesnih odbora Tini Jeđud iz Ivanbrijega i Dragi Bistroviću iz Golenića, a odmah potom prevezeni su i predani mještanima na korištenje. Pitkom vodom punit će ih Javna vatrogasna postrojba grada Slatine, prema dogovorenoj dinamici.

Gradnjom mosta ponovno će se spojiti dio sela zvan Baranja s ostatkom naselja GRADU SLATINI ODOBREN NOVAC ZA GRADNJU Za most u Gornjem Miholjcu 150.000 kuna

Grad Slatina upućen je u problem nedostatka vode na područjima bez javne vodoopskrbne mreže, i to prvenstveno nedostatkom pitke vode za osnovne životne potrebe. Radi prevladavanja tih teškoća, odnosno do gradnje javne vodoopskrbne mreže, u suradnji s Javnom vatrogasnom postrojbom grada Slatine, akcijom dostave spremnika osigurana je opskrba pitkom vodom naselja Golenić, Ivanbrijeg i Lukavac, kao i u Mlinskoj ulici u Sladojevcima.