Izbornik
Naslovnica Županije Brodsko-posavska
Sajam vjenčanja

Sve što možete zamisliti i poželjeti za dan iz snova

Sajam vjenčanja
1/19
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
Velik broj izlagača iz cijele Hrvatske kao i stručnjaci čiji je posao mladencima kreirati dan iz snova dokaz su kako je, unatoč ne baš povoljnoj gospodarskoj klimi, riječ o iznimno vrijednom događaju - istaknuo je u ime organizatora Tomislav Šimić

Nova je Gradiška postala centar Hrvatske za sve one koji planiraju ili će tek planirati vjenčanje. Sajam vjenčanja koji je treći put zaredom održan u ovom gradu opravdao je epitet jedinstvenog turističko-gospodarskog eventa na koji navraćaju svi.

oldtimer Omiljeni oldtimer U Pontiacu proizvedenom 1953. u Kanadi sada se fotografiraju mladenci

Mladencima su na jednom mjestu ponuđene male i velike sitnice bez kojih je jedan od najvažnijih i najljepših dana u životu nezamisliv - od vjenčanica, vjenčanog prstenja, cvijeća i slastica do luksuznih limuzina, make-upa, dizajna i glamoura koji jedno vjenčanje čini nezaboravnim.

Foto: Ivica Galović/PIXSELL

- Velik broj izlagača iz cijele Hrvatske kao i stručnjaci čiji je posao mladencima kreirati dan iz snova dokaz su kako je, unatoč ne baš povoljnoj gospodarskoj klimi, riječ o iznimno vrijednom događaju - istaknuo je, u ime organizatora, Tomislav Šimić, predsjednik Udruženja obrtnika Nova Gradiška.

Uz čarobne prizore dekoracija, ukrasa i aranžmana, posjetitelji su mogli vidjeti i premijerno predstavljanje Nacionalnog kostima Miss Universe Hrvatske Mije Pojatine, isprobati svečane frizure te naučiti više o pravoj organizaciji vjenčanja i trendovima u fotografiranju.

Foto: Ivica Galović/PIXSELL

Nagrada za učenike OŠ Ljudevita Gaja Najbolji u ekoakciji Vrijedni novogradiški osnovci skupili 14,5 tona papira Klimaoprema Novo ulaganje Klimaopreme Grade tvornicu od 100 milijuna kn i zapošljavaju