Izbornik
Naslovnica Županije Virovitičko-podravska
Županija virovitičko-podravska donirala računala Centru izvrsnosti novih tehnologija Industrijsko-obrtničke škole Slatina

”Sve što smo vidjeli u ovoj školi vrijedno je divljenja”

Foto: Kristijan Toplak
- Učenici su uz pomoć učitelja od običnog tokarskog stroja napravili CNC tokarilicu kao svoj završni rad. Nešto za što drugi izdvajaju ozbiljne svote, oni su izgradili sami – ponosni su na njih u Virovitičko-podravskoj županiji.

– Vrijedni učenici i vrijedni učitelji, uz podršku ravnatelja i Virovitičko-podravske županije, to je dobitna kombinacija za sjajne rezultate. U Industrijsko-obrtničkoj školi Slatina uvijek oduševe. Sada su učenici uz pomoć učitelja, podršku ravnatelja, od običnog tokarskog stroja napravili CNC tokarilicu kao svoj završni rad. Naravno, spojili su i programirali sve što treba. Nešto za što drugi izdvajaju ozbiljne svote, oni su izgradili – sami. Ova djeca svoje su znanje objedinila u praktičnom radu pokazujući kako je ovo doista “škola za život” – ponosni su na njih u Virovitičko-podravskoj županiji.

Školu su posjetili župan Igor Andrović i pročelnica Martina Bunić, a Županija je tom prigodom donirala deset računala Centru izvrsnosti novih tehnologija Industrijsko-obrtničke škole Slatina.

– Slatinska Industrijsko-obrtnička škola svojim radom, zalaganjem i inovacijama zasigurno može biti primjer svim školama na području Virovitičko-podravske županije, ali i cijele Hrvatske. Sve što smo vidjeli u ovoj školi vrijedno je divljenja. Čestitam vam na svemu što ste uspjeli napraviti, a koliko sam vidio, neke stvari gotovo iz ničega, samo svojim znanjem i upornošću. Županija će i nadalje biti na raspolaganju vašoj školi – poručio je župan Andrović.