Izbornik
Naslovnica Županije Šibensko-kninska
Pauk u obilasku županije:

'Svi moramo surađivati na dobrobit stanovništva, to je uvijek na prvom mjestu'

Goran Pauk
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
Na druženju s s mještanima Tribunja istaknuo je kako je to mjesto u zadnjih nekoliko godina dobilo kanalizacijsku mrežu, izgrađena je moderna veletržnica ribe i uređeno je mjesno groblje

Dosadašnji šibensko-kninski župan Goran Pauk (HDZ) koji se za treći mandat župana bori u nedjelju u drugom krugu lokalnih izbora, obišao je u srijedu sjeverozapadni Županije, obećao potporu razvojnim projektima i pozvao građane da izađu na izbore i ponovno mu daju povjerenje.

Zajedno s kandidatkinjom za svoju zamjenicu Darijom Puljić Pauk je obiša Murter i Tisno, a u večernjim satima družio se sa stanovnicima Pirovca i Tribunja, priopćeno je iz šibensko-kninskog HDZ-a. 

Tijekom posjeta Murteru Pauk je ustvrdio kako Županija na tom području puno ulaže u sanaciju pomorskog dobra, osigurava subvencije i poticaje poljoprivrednicima i pruža potporu poduzetnicima u cilju stvaranja novih radnih mjesta.   

"Svako mjesto kod nas ima jednak tretman, bez obzira na to koja je opcija gdje na vlasti. Mi se političari ne moramo uvijek slagati, ali svi moramo surađivati na dobrobit stanovništva, to je uvijek na prvom mjestu", rekao je HDZ-ov kandidat ta župana.

Na druženju s s mještanima Tribunja istaknuo je kako je to mjesto u zadnjih nekoliko godina dobilo kanalizacijsku mrežu, izgrađena je moderna veletržnica ribe i uređeno je mjesno groblje.

"Uložili smo preko dva milijuna kuna u sanaciju pomorskog dobra i lučkog područja. Nastavit ćemo pružati svaku moguću pomoć i podršku razvoju projekata za napredak Tribunja. Uvijek ćemo biti tu za vas!“, poručio je župan Goran Pauk, zahvalio svima koji su mu u prvom krugu izbora dali svoj glas i pozvao ih da to učine još jednom, u nedjelju.

U drugi krug izbora za šibensko-kninskog župana Pauk će se boriti s Frankom Vidovićem iz koalicije SDP-HNS-HSS-HSU.

Prema podacima Državnog izbornog povjerenstva, Pauk je u prvom krugu izbora osvojio 49,4 posto glasova birača, a Vidović (SDP-HNS-HSS-HSU) 21,88 posto.