Izbornik
Naslovnica Županije Splitsko-dalmatinska 35 pregleda
solinska Gradska knjižnica

Tradicionalna manifestacija Noć knjige 2017. za male i velike

knjižnica
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
Središnje događanje za odrasle bit će u petak 21. travnja u 19,30 sati u Teatrinu

Tradicionalna manifestacija Noć knjige 2017. u solinskoj Gradskoj knjižnici započinje u četvrtak, 20. travnja kada će se s početkom u 17,30 sati održati kreativna radionica za djecu Izradi svoj bookmarker.

Program za djecu nastavlja se u petak, 21. travnja također u 17,30 sati interaktivnom pričaonicom Pričamo i plešemo bajke - knjižničari će pročitati dvije bajke, Crvenkapicu i Snjeguljicu, a Solinski bubamarci će ih upotpuniti plesom.

Gostovanje Gradskog kazališta lutaka iz Splita s predstavom Paško u knjižnici zaokružit će program za djecu. Predstava će se održati u subotu, 22. travnja u Teatrinu s početkom u 11 sati, a ulaz je slobodan.

Središnje događanje za odrasle bit će u petak 21. travnja u 19,30 sati u Teatrinu, sudionici programa će kroz teme Da sam ja netko… i Oko mene sve neki… likovi iz knjiga pričati o svojim omiljenim književnim likovima: likovima poput kojih bi sami voljeli biti i likovima koje svakodnevno vide u svojoj okolini i ljudima koje susreću. U prigodnom programu sudjeluju Jasminka Perić, Ivan Peroš i Jurica Benzon.

Ulaz na sva događanja je slobodan.