Izbornik
Naslovnica Županije Dubrovačko-neretvanska
Korčula dobila suvremenu ljekarnu, zamjenik župana Cebalo poručuje:

Trudimo se da usluga bude ista na otocima i kopnu

Nova ljekarna
Foto: Dubrovačko-neretvanska županija
Radno vrijeme nove ljekarne radnim je danima od 7 do 20 sati, subotom od 7 do 12 i od 18 do 20 sati, a nedjeljom od 9 do 11 sati

Korčula je dobila novu, suvremeno opremljenu ljekarnu, smještenu na novoj lokaciji, u sklopu Trgovačkog centra Tommy. Na svečanosti otvorenja, održanoj 29. listopada, upravo na Hrvatski dan ljekarni, bio je zamjenik dubrovačko-neretvanskog župana Joško Cebalo kao i gradonačelnik Korčule Andrija Fabris.

Pametna klupa u Korčuli Korčula Uživajte u pogledu dok punite mobitel

– Otvaranje nove i suvremene ljekarne je najbolji način proslave Dana ljekarni. Nakon 40 godina rada ljekarne na staroj lokaciji otvaranjem nove ulažemo u kvalitetniju i pristupačniju zdravstvenu uslugu svim stanovnicima Grada Korčule, ali i cijelog otoka – poručio je Cebalo koji je naglasio kako se Dubrovačko-neretvanska županija kontinuirano trudi izjednačiti razinu zdravstvene usluge na otocima s uslugom koju imaju građani na kopnu.

– Osim ljekarne, Zavodu za hitnu medicinu Dubrovačko-neretvanske županije predali smo i medicinsko vozilo vrijednosti više od pola milijuna kuna namijenjeno korištenju na Korčuli te smo u procesu nabavke novog vozila za Dom zdravlja Korčula – istaknuo je Cebalo.

Prijateljice promovirale Korčulu Korčula Dvije prijateljice uljepšale Korčulu

Iz Ljekarni Korčula poručili su kako će uz ljekarničku jedinicu na novoj lokaciji, građanima na raspolaganju ostati njihove usluge i na staroj, odnosno postojećoj, lokaciji na Trgu kralja Tomislava 11., u centru Korčule.

Korčulanska dugogodišnja tradicija ljekarništva u samom centru grada neće se prekinuti jer s radom nastavlja specijalizirana trgovina na malo lijekovima Farmacija Korčula.

Radno vrijeme nove ljekarne je radnim danima od 7 do 20 sati, subotom od 7 do 12 i od 18 do 20 sati, a nedjeljom od 9 do 11 sati.

Radno vrijeme specijalizirane trgovine na staroj lokaciji je 
od ponedjeljka do petka od 8 do 15 sati te subotom od 8 do 12 sati.

Dubrovačko-neretvanska županija Potpisani ugovori za razvojne EU projekte Devet općina i četiri grada DNŽ-a povukli 2,1 milijun