Izbornik
Naslovnica Županije Brodsko-posavska
Katarinski sajam

U Brodu više od 250 izlagača iz četiri zemlje

23. Katarinski sajam obrtništva, malog i srednjeg poduzetništva
1/19
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
Uz bogat izložbeni program u dvoranama i vanjskom prostoru, posjetitelji će moći uživati i nizu zanimljivih popratnih priredbi poput dječjeg sajma, gastro-manifestacija, promocija, degustacija i četvrtog brodskog festivala piva

Više od 250 obrtnika, poduzetnika, škola i udruga iz Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine i Srbije predstavilo je svoju ponudu i proizvode na 23. Katarinskom sajmu obrtništva, malog i srednjeg poduzetništva koji je danas (četvrtak) otvoren u sportskoj dvorani Vijuš u Slavonskom Brodu.

Uz bogat izložbeni program u dvoranama i vanjskom prostoru, gdje izlagači iz Hrvatske i susjednih zemalja predstavljaju svoje proizvode i usluge, posjetitelji će moći uživati i nizu zanimljivih popratnih priredbi poput dječjeg sajma, gastro-manifestacija, promocija, degustacija i četvrtog brodskog festivala piva.

Foto: Ivica Galović/PIXSELL

– Gospodarstvo je najvažniji pokretač razvoja. Stoga težimo tomu da sajmovanje u Slavonskom Brodu dalje unaprijedimo kako bismo očuvali dugogodišnju tradiciju te promovirali naš grad i regiju kao povoljno mjesto za gospodarsku interakciju. A da nije riječ o prolaznom sajmu te da su uvjeti koje osiguravamo dobri, govori i podatak da se većine izlagača, i ovih iz Hrvatske i onih iz inozemstva, godinama vraća u Brod – rekao je brodski gradonačelnik Mirko Duspara.

Na sajmu je i ove godine proglašen najljepše uređeni štand. To laskavo priznanje Gradska Turistička zajednica dodijelila je Hobi centru Kožul  iz Slavonskog Broda.

18. studenoga 2018. od 19,30 sati Grad organizira još jednu plesnu večer za umirovljenike