Izbornik
Naslovnica Županije Zagrebačka 20 pregleda
Nova godina

U gradovima Zagrebačke županije očekuje vas bogat program za doček

Nova godina
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
I ove godine u gradovima Zagrebačke županije očekuje vas bogat program za doček najluđe noći u godini

U Samoboru vas očekuje dvostruki doček Nove godine na glavnom gradskom trgu. Novogodišnji doček za djecu počinje već od 10 sati uz koncert grupe Vigor, a najmlađe posjetitelje očekuje raznolik program u Dječjem kutku Laboratorija zabave te nastup dječjeg zbora Samoborček. Večernja zabava počinje u 23 sata u ritmu valcera, a svi posjetitelji moći će uživati u kuhanom vinu i češnofki to go.

U Svetoj Nedelji na Trgu Ante Starčevića novogodišnji program započinje u 22 sata uz tamburaški sastav 'Od srca do srca' u grijanom šatoru, a posjetiteljima će se dijeliti kuhano vino i bogata tombola.

Silvestarski program u Svetom Ivanu Zelini odvija se na Trgu Ante Starčevića i započinje već u 10:00 sati dječjim dočekom Nove godine, dok će večernji program početi u 19 sati, a za dobru zabavu pobrinut će se 'Gospodari tambura'.

Velikogoričani će u Novu godinu ući u parku dr. Franje Tuđmana i to od 17 sati na dječjem dočeku uz predstavu na ledu i vatromet. Novogodišnji program za odrasle, također, u parku dr. Franje Tuđmana počinje u 21 sat uz tamburaške sastave“ Harmoniju“, „Barabe“ i Antoniju Šolu te besplatno klizanje. Uz ponoćni vatromet, posjetitelji će uživati i u kuhanom vinu.

U Jastrebarskom će se glazbeni program od 21 sat uz DJ-a Lucu Goyu odvijati na pozornici kod klizališta na Strossmayerovom trgu, a Novoj godini nazdravit će se pjenušcem.

Tradicionalno, doček Nove godine na otvorenom u Vrbovcu održava se na Trgu Petra Zrinskog. Program započinje u 22 sata, a za dobru zabavu pobrinut će se tamburaški sastav „Zlatni vez“. Kao i prethodnih godina, Vrbovčanke i Vrbovčani će uz prigodni vatromet u 2018. godinu ući plešući valcer.

U sklopu „Ledene bajke“ u Zaprešiću doček „male Nove godine“ organiziran je u subotu, 30. prosinca uz klizanje i vatromet u 20 sati. Odrasli će Novu godinu dočekati na Silvestrovo, na Trgu Ivana Pavla II, a za vrhunsku zabavu pobrinut će se sastav „Full Gas“.

U Ivanić-Gradu na Silvestrovo djeca će imati priliku fotografirati se s Bakom i Djedom Mraz od 10 sati, dok je doček Nove godine organiziran na malom trgu uz tržnicu Maznica, a zabavni program počinje u 20 sati uz band „Standard“, priopćili su iz Zagrebačka županije.