Izbornik
Naslovnica Županije Virovitičko-podravska
Spremno za korištenje

U Virovitici postavljena prva E-punionica za električna vozila

U Virovitici postavljena prva E-punionica za električna vozila
Foto: Grad Virovitica
Gradonačelnik Ivica Kirin pozvao je sve građane, korisnike električnih automobila da slobodno dođu besplatno napuniti svoj automobil.

Ovih je dana završeno iscrtavanje oznaka za novopostavljenu električnu punionicu u Kapistranovoj ulici (na parkiralištu iza Centra kulture) te je ona spremna za korištenje.

RADOVI OD 16. OŽUJKA Obnova pruge Virovitica – Pitomača

Ubrzo se očekuje i postavljanje druge električne punionice na Trgu fra Bonifacija Gerbera (na parkiralištu između Fine i Tržnice).

Gradonačelnik Ivica Kirin pozvao je sve građane, korisnike električnih automobila da slobodno dođu besplatno napuniti svoj automobil, piše Grad Virovitica

POSLJEDNJA FAZA GRADNJE Napreduje gradnja novog trga između OŠ Vladimira Nazora i Učeničkog doma Virovitica

– Prije nekoliko mjeseci dogovorili smo i postavljanje treće punionice na novom parkiralištu u Mihanovićevoj kod zgrade Hrasta. Virovitica se, s te strane, upisuje u kartu ekološki osviještenih gradova. O novim električnim punionicama obavijestit ćemo na internetskim stranicama kako bi i ljudi koji prolaze kroz Viroviticu znali da mogu svoga električnog ljubimca napuniti i u našemu gradu, istaknuo je gradonačelnik Kirin.