Izbornik
Naslovnica Županije Virovitičko-podravska
IDEJNI PROJEKT

U 'Zeki' mjesto za još dvije skupine

Foto: Grad Slatina
U prizemlju će se nalaziti dva dnevna boravka za mališane

Održana je prezentacija idejnog rješenja i 3D modela dogradnje zgrade jaslica u Ulici bana Jelačića 25 u Slatini, u sklopu proširenja kompleksa Dječjeg vrtića “Zeko” Slatina kojim će se osigurati prostor za smještaj još dvije jasličke skupine.

AGLOMERACIJA IVANEC Uskoro slijedi potpisivanje ugovora vrijednog ukupno 171 milijun kuna

Arhitektica Samanta Rešetar, projektantica iz tvrtke Modelarch d.o.o. Slatina, upoznala je s razrađenim detaljima projekta gradonačelnika Grada Slatine Denisa Ostrošića i pročelnika Upravnog odjela za razvoj grada Marina Kokorića sa suradnicima, Vesnom Klement i Borisom Presečanom, koji su se okupili u maloj vijećnici Grada Slatine.

Napravljena su potrebna usklađenja s urbanističkim uvjetima, kao i uvjetima proizašlim iz provedene energetske obnove postojećih jaslica, tako da se ovim projektom planira dogradnja koja čini zasebnu funkcionalnu i energetsku cjelinu.

Prema projektu u prizemlju će biti smještena dva dnevna boravka za jasličke skupine s vanjskom terasom i izlazom u vrtićko dvorište, dok su u potkrovlju projektirana dva uredska prostora i jedna višenamjenska dvorana.

Slijedi izrada glavnog projekta za dobivanje građevinske dozvole, a sve kao priprema za planiranje izgradnje u idućoj proračunskoj godini.