Izbornik
Naslovnica Županije Virovitičko-podravska
Virovitica

Umjesto na tržnici, proizvode nude putem Facebooka

Foto: Virovitičko-podravska županija
Dokaz je to da građani vole i cijene domaće. Uz pozitivne reakcije lokalnih proizvođača i lijepe dojmove kupaca, jedemo domaće i zdravo i ostajemo doma. Radi se o radnim mjestima našega sela, koja ovako možemo očuvati, izjavila je administratorica grupe Sanja Sudar

Nakon što je ponedjeljak zbog sigurnosti građana i izbjegavanja većeg okupljanja ljudi zatvorena Gradska tržnica Virovitica na društvenoj mreži Facebook nekoliko je obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava pokrenulo grupu "Svježe i domaće s virovitičke tržnice", koja je u manje od 24 sata prikupila više od tisuću članova.

Srednja škola u Pitomači Školski meteouređaj koriste i voćari

- Dokaz je to da građani vole i cijene domaće. Uz pozitivne reakcije lokalnih proizvođača i lijepe dojmove kupaca, jedemo domaće i zdravo i ostajemo doma. Radi se o radnim mjestima našega sela, koja ovako možemo očuvati - izjavila je administratorica grupe Sanja Sudar.

Svoje proizvode odmah su ponudila obiteljska poljoprivredna gospodarstva koja inače robu plasiraju na Gradskoj tržnici – povrtlari, voćari, mljekari, peradari, pčelari i drugi.

- Čine to u skladu s propisanim mjera zaštite od virusa Covid-19 s mogućnošću dostave na adrese kupaca - dodala je Sudar.