Izbornik
Naslovnica Županije Šibensko-kninska
Šibensko-kninska županija

Vijećnicima podijeljeni tableti

Šibensko - kninska županija
Foto: Šibensko-kninska županija
Nabavci tablet uređaja pristupilo se s ciljem modernizacije rada i smanjenja troškova pripreme radnih materijala

Predsjednik Županijske skupštine Šibensko-kninske županije Nediljko Dujić i župan Goran Pauk, podijelili su u Gradskoj vijećnici tablet uređaje županijskom vijećnicima.

Goran Pauk primio najbolje učenike Priznanja Župan primio učenike koji su ostvarili najbolje rezultate na natjecanjima

"Pozivi i materijali za sjednice Županijske skupštine županijskim vijećnicima će se od sada dostavljati elektroničkim putem čime ćemo pojednostavniti rad i dugoročno uštedjeti", kazao je predsjednik Županijske skupštine Nediljko Dujić prilikom podjele uređaja, nakon koje je održana i kratka prezentacija rada na njima, priopćili su iz županije.

Nabavci tablet uređaja pristupilo se s ciljem modernizacije rada i smanjenja troškova pripreme radnih materijala; papira i boje za tiskanje materijala, poštarine i radnih sati stručne službe za pripremu sjednica Županijske skupštine.

Odluka o nabavci i podjeli tablet uređaja vijećnicima donesena je na posljednjoj sjednici Županijske skupštine, a prethodila joj je izmjena Poslovnika Županijske skupštine kojom je isto omogućeno. Tako svi vijećnici i stručne službe Šibensko-kninske županije prelaze na elektronički oblik dostave materijala za sjednice Županijske skupštine.

Goran Pauk mjere zaštite od požara U funkciji sustav video nadzora na čak 11 lokacija