Izbornik
Naslovnica Županije Sisačko-moslavačka
Slavlje u Sisačko-moslavačkoj županiji

Za najmlađe doček uz glazbu i animatore, a navečer vatromet i šampanjac

Doček Nove godine
Foto: Edina Žuko/PIXSELL
U svim gradovima je, uz večernji doček na otvorenom, organizirana i proslava Nove godine za najmlađe

Sisački mališani i ove će godine imati svoj dječji doček Nove godine. Na sisačkom korzu u nedjelju od 11 sati nastupit će Mali kazališni bend Doma kulture Sisak i najbolji iz natjecanja Prvi pljesak od prošle i ove godine. Od 10 sati je otvorena kućica Djeda Mraza na obližnjem igralištu. Za "velike" je doček  tradicionalno na otvorenom gdje će Siščane zabavljati sisački bend Ruswaj uz vatromet točno u ponoć, šampanjac i čestitku gradonačelnice.

Ove godine i Kutina ima doček za najmlađe. Od 11 do 13 sati na trgu će najmlađe zabavljati animatori u disco izdanju uz Štrumfove, facepainting, dječji šampanjac i izbor za najšljokastiju klizačicu. Kutinčani će u Novu godinu ući uz Prima bend i vatromet, a taj program počinje u 23 sata.  

Za male Novljane dječji doček 2018. bit će od 17 sati u galeriji Pučkog otvorenog učilišta uz zabavni program, dok će "prava" Nova godina biti dočekana na gradskom trgu uz Tamburaški sastav Sitni sati. Petrinjci će Novu godinu dočekati na otvorenom uz glazbeni program i vatromet. Program na Strossmayerovom šetalištu počinje od 22 sata.