Izbornik
Naslovnica Županije Zagrebačka
natječaj je otvoren do 30. studenoga

Za poduzetničke sajmove 200.000 kuna

Domaći plac u Velikoj Gorici
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
Na natječaj prijavljuje se elektronički s pomoću sustava ePrijave, i to tako da se ispuni odgovarajući obrazac i učita propisana dokumentacija

Zagrebačka županija osigurala je 200.000 kuna za svoje gradove i općine, komore, udruženja obrtnika i turističke zajednice kojima će sufinancirati organizaciju poduzetničkih sajmova i drugih manifestacija u vezi s poduzetništvom u 2019. godini.

Kardinal Kuharić dobio spomenik u rodnom Pribiću Otkrivanjem spomenika obilježeno sto godina od rođenja velikog kardinala

Natječaj je otvoren do 30. studenoga. Sufinancirat će se zakup, uređenje i opremanje izložbenog prostora na sajmovima, izrada promidžbenih materijala i web-stranica manifestacije... Potpora može iznositi najviše do 50.000 kuna, a jedan korisnik može dobiti najviše dvije.

Također, za istu manifestaciju može se dodijeliti samo jedna potpora, bez obzira na broj organizatora.

Na natječaj prijavljuje se elektronički s pomoću sustava ePrijave, i to tako da se ispuni odgovarajući obrazac i učita propisana dokumentacija.

15. bučijada Manifestacija posvećena jeseni privukla velik broj posjetitelja

Nakon završetka ePrijave potrebno je ispisati prijavni obrazac, potpisati ga i ovjeriti te poslati u roku od sedam dana od dana ispunjavanja ePrijave preporučenom poštom na adresu: Zagrebačka županija, Upravni odjel za gospodarstvo, Ulica grada Vukovara 72/V, P.P. 974, 10001 Zagreb ili dostaviti osobno na navedenoj adresi u pisarnici na 6. katu.