Izbornik
Naslovnica Županije Brodsko-posavska
Mostova kandidatkinja za županicu Ružica Vukovac:

Županijska uprava treba biti na raspolaganju poljodjelcima

Ružica Vukovac
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
Kandidaturu Ružice Vukovac za županicu podupro je i aktualni brodski gradonačelnik Mirko Duspara sa svojom nezavisnom listom

- Dosadašnja pogrešna politika vođena zadnjih 25 godina upropastila je naše selo i iselila Slavoniju – kazala je donedavna državna tajnica u Ministarstvu poljoprivrede i Mostova kandidatkinja za županicu Brodsko-posavske županije Ružica Vukovac.

Predstavljajući svoj izborni programa u Slavonskom Brodu, ona je istaknula kako je cilj njezine kandidature vratiti ljude koje smo otjerali u druge zemlje i pokazati da se u Slavoniji može živjeti. Naglasila je kako je na prvo mjesto u svom programu stavila učinkovitiju i racionalniju Županijsku upravu, koja bi se morala staviti na raspolaganje poljoprivrednicima.

- Programe i projekte  kojima poljorivrednici mogu aplicirati na mjere ruralnog razvoja trebalo bi financirati u stotostotnom obimu, a sredstva koja bi se namaknula kroz racionalizaciju rada županijske uprave investirati u programe kojima će se omogućiti zapošljavanje mladih – kazala je Vukovac. Njezinu kandidaturu za županicu podupro je i aktualni brodski gradonačelnik Mirko Duspara sa svojom nezavisnom listom.