Izbornik
Naslovnica Gradovi Našice
U organizaciji Grada Našica i TZ-a

Adventsku priču obogatit će i dugo očekivano klizalište

ZA NAJMLAĐE će biti i predstava i radionica
Foto: Grad Našice

U organizaciji Grada i Turističke zajednice grada Našica i ove godine sve posjetitelje očekuje bogat program Adventa u Našicama. Uz brojne dječje predstave, radionice, koncerte i nastupe našičkih udruga, cijelu priču dodatno će obogatiti dugo očekivano klizalište na samom našičkom glavnom trgu. Program Adventa započeo je 2. prosinca, dok je otvaranje klizališta bilo zakazano za danas, 9. prosinca u 14 sati.

Otvorenje je svečano obilježeno i paljenjem prve adventske svijeće kao i koncertom božićnih pjesama Gradske udruge umirovljenika Našice. Bogat će biti i program za djecu koju na početku Adventa očekuju predstave "Ježeva kućica" i "Djed Mraz" kazališne družine Smješko te predstava "Vilenjačka posla" kazališne družine Iglu. Osim predstava, najmlađi Našičani moći će sudjelovati u radionicama, dok će stariji uživati u koncertima i gastro ponudi. 

jesenski sajam 1. Našički jesenski sajam Bogata ponuda lokalnih obrta, OPG-ova i umjetnika U Zagrebu je potpisan ugovor za gradnju Centra za starije osobe koji je između 18 prispjelih prijava ocijenjen kao najbolji Ukupna vrijednost projekta je 7,3 milijuna eura Centar za starije čekamo 30 godina, ovo je za povijest Nakon vježbe zaključeno je da su sve žurne službe s područja Grada Našica odlično obavile posao te da su sve zadaće uspješno izvršene Našice Elementarne nepogode se događaju pa su nam potrebne ovakve vježbe