Izbornik
Naslovnica Gradovi Zaprešić
Valentinovo 2023. u Zaprešiću

Besplatno “drive in” kino na parkiralištu Novih dvora

Novi dvori Zaprešić
Foto: Davorin Višnjić/PIXSELL
Građani će moći pogledati film “Karta za raj” s Juliom Roberts i Georgeom Clooneyem ili romantičnu komediju “Palm Springs”

Grad Zaprešić za ovogodišnje je Valentinovo organizirao besplatno ‘drive in’ kino pa će se filmovi gledati iz udobnosti automobila na parkiralištu Novi dvori. Uoči Dana zaljubljenih, 11. veljače, građani će moći pogledati film “Karta za raj” s filmskim parom Juliom Roberts i Georgeom Clooneyem u 18 ili pak neobičnu romantičnu komediju “Palm Springs” u 21. Roberts i Clooney glume rastavljeni bračni par koji se ponovno udružuje u pokušaju sprečavanja zaljubljene kćeri da se uda. Susreću se u avionu na putu prema Baliju. Njihova se kći udaje za muškarca kojeg je tek nedavno upoznala, a kako je i njihova priča slično započela, žele je spriječiti da napravi istu grešku. “Palm Springs” je komedija u kojoj se dvoje nepoznatih ljudi, gostiju na vjenčanju, nađe u beskonačnoj vremenskoj petlji, a u glavnim ulogama su Andy Samberg i Cristin Milioti. Nyles na vjenčanju u Palm Springsu upoznaje djeverušu Sarah i zajedno kreću u neobičnu avanturu. Filmovi će se gledati na velikom LED ekranu, a zvuk će se prenositi putem FM frekvencije i radio prijamnika.

– Zaprešić je grad poznat po posebnim proslavama Dana zaljubljenih za koji je prethodnih godina organizirao puštanje lampiona i balona, uredio trg u tradicionalnom ruhu proslave uz “ftičeke koji se ženiju”, a ove je godine priredio posebnu poslasticu, a sve kako bi Valentinovo bilo kao iz filma. Dolazak na projekcije moguć je sat vremena prije početka prikazivanja, a rezervacija mjesta nije moguća – kažu organizatori.

ZAPREŠIĆ Sustav “Gradsko oko” odsad otvoren za prijave i pohvale građana Pomoć u učenju Predstavljen kartohod u OŠ Antuna Augustinčića Obnova ulica Kneza Domagoja i Baltazara Adama Krčelića Odobrena sanacija prometnica oštećenih u potresu