Izbornik
Naslovnica Gradovi Našice
Milijunske investicije u industrijsku zonu Našice

Bolji uvjeti rada malog i srednjeg poduzetništva

Foto: Našice
Završilo se proširenje zajedničkih koridora komunalne, energetske i prometne infrastrukture industrijske zone

Završna konferencija projekta pod nazivom “Izgradnja osnovne i dodatne zajedničke infrastrukture u industrijskoj zoni Našice” 
održana je nedavno u Gradskoj vijećnici Grada Našica.

Našićki korisnici se u obnovljenu građevinu vraćaju početkom jeseni Mali dvorac Pejačević bit će i turistički biser

Europskim i vlastitim sredstvima Grad Našice uložio je 7,506.451 kunu u izgradnju komunalne infrastrukture kako bi poboljšao uvjete rada malog i srednjeg poduzetništva. Projektom se završila izgradnja, odnosno proširenje zajedničkih koridora osnovne komunalne, energetske i prometne infrastrukture industrijske zone Našice, radi osiguranja uvjeta i jačanja atraktivnosti Grada Našica za privlačenje novih investitora, kao i jačanje poduzetničke klime lokalnog  područja.

– Naša zona sa svojih 65 hektara pripada kategoriji srednjih do velikih zona, s dvadesetak gospodarskih subjekata i oko 400 
zaposlenih osoba. Do sada su u nju uložena 22 milijuna kuna većinom iz državnog i županijskog proračuna, a najmanje iz gradskoga. U tom smjeru i nastavljamo raditi. Ispred Grada želimo sinergiju s našim najvećim poslovnim subjektom NEXE-om d.d., ali jednako dobru i sa svim mikro, malim i srednjim poduzetnicima – rekao je gradonačelnik Krešimir Kašuba, koji je obišao poduzetnike u zoni.