Izbornik
Naslovnica Gradovi Garešnica
Počinju radovi na Društevnom domu u Garešničkom Brestovcu

Dio prostorija bit će preuređen i za udruge koje će ih koristiti

Foto: GAREŠNICA
Tijekom sjednice skupštine gradonačelnik Josip Bilandžija nije propustio priliku zahvaliti udrugama na svemu što čine za dobrobit Garešnice i Garešničkog Brestovca

Sredinom svibnja najavljeni su početni radovi na obnovi Društvenog doma u Garešničkom Brestovcu. U objekt će biti uvedeno centralno grijanje, za koje bi kotlovnica bila u prostoriji Udruge žena, koju je davno prije koristio kinooperater za naplatu karata. Iz tog bi se razloga dio doma preuredio za potrebe ove udruge, odnosno za smještanje posuđa.

Ujedno će biti uređeno i predvorje za događaje s manje posjetitelja te izmijenjena rasvjeta, a sve to potvrdio je gradonačelnik Josip Bilandžija na nedavno održanoj skupštini.

– Mogu samo reći da dom ide u rekonstrukciju, mijenjat će se dosta toga, obnovit ćemo prostorije, bit će i nova dvorana, nova rasvjeta te centralno grijanje. Vjerujem da će sve udruge i sugrađani u ovom mjestu, kao i oni koji koriste dom, biti zadovoljni – kazao je gradonačelnik Bilandžija.

Tijekom sjednice skupštine gradonačelnik nije propustio priliku zahvaliti udrugama na svemu što čine za dobrobit Garešnice i Garešničkog Brestovca, a pohvalio je i izuzetnu suradnju između udruga i mjesnog odbora.