Izbornik
Naslovnica Gradovi
Izrada dokumentacije

Gradit će se biciklističke staze u dvije ulice

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Na adresu Grada Slatine stigla je Odluka o sufinanciranju projekta "Izrada projektne dokumentacije za izgradnju biciklističke infrastrukture" koji je Grad u suradnji s Gradskom razvojnom agencijom Slatine prijavio na poziv Ministarstva prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine.

Dodijeljeno mu je 23.600 eura. Riječ je o sufinanciranju izrade projektne dokumentacije za izgradnju biciklističke infrastrukture u Ulici braće Radić i Ulici kralja Zvonimira. 

Okupljenima su se na svečanosti obratili rektor Sveučilišta Sjever Marin Milković, koprivnički gradonačelnik i saborski zastupnik Mišel Jakšić, direktorica Podravke Martina Dalić i državna tajnica u Ministarstvu znanosti Iva Ivanković Četiri laboratorija i pet predavaonica Stvarat ćemo kvalitetne kadrove koji će raditi u tvrtkama u našem kraju RASLE CIJENE MATERIJALA Najveće povećanje odnosi se na Odjel za komunalne djelatnosti za održavanje prometnica Rast cijena na tržištu Drugim rebalansom gradski proračun "deblji" za 12 milijuna eura U sklopu proslave Dana grada održani su i brojni događaji u organizaciji našičkih udruga, ali i zabavni program u organizaciji TZ-a Grada Našica Našice proslavile 794. rođendan: "U povijesnom smo trenutku"