Izbornik
Naslovnica Gradovi
Glazbena škola Josipa Runjanina u Vinkovcima

Na božićnom koncertu svirala 163 mlada glazbenika

PROJEKT je počeo prije 10 godina na maloj pozornici
1/2
Foto: Vinkovci

I ove su godine učenici Glazbene škole Josipa Runjanina iz Vinkovaca održali tradicionalni božićni koncert koji je ponovo izazvao veliku pozornost građana. Više od 160 učenika ove vinkovačke glazbene škole izvelo je program koji su činile tradicijske i moderne skladbe.

– Počeli smo s ovim projektom prije deset godina. Bila je to tada mala pozornica s mnogo manjim brojem glazbenika koji su sudjelovali u projektu. Sve je zapravo bilo slično, ali ne toliko efektno i grandiozno. Iz godine u godinu ovaj naš koncert prati sve više građana, što nam je posebno drago. Ove su godine na koncertu sudjelovala 163 glazbenika – rekla je ravnateljica škole Dinka Peti.

Dodaje kako joj je iznimno drago što je ovaj koncert prepoznat i jedinstven u cijeloj Hrvatskoj te da on iznimno mnogo znači i samim glazbenicima.

SPOMEN-SOBA poginulih dubrovačkih branitelja posveta je i gradu kao simbolu slobode, a muzeji, kao čuvari našeg identiteta, moraju nuditi mogućnost povezivanja s osobnom emocijom, ističe autorica Nikolina Jelavić Mitrović Izvođenje radova počelo je 10. studenoga Uređenje Spomen-sobe poginulih dubrovačkih branitelja SJEVER HRVATSKE ima dobre promjere demografskih mjera Mjere za demografsku obnovu na sjeveru Hrvatske "Država bi trebala preuzeti financiranje dječjih vrtića" PROJEKT donosi povećanje kvalitete rada i boravka u školi, jednosmjensku nastavu te izvannastavne i izvanškolske aktivnosti Nova škola u Koprivnici u cijelosti će se izgraditi europskim novcem Nova škola i nova dvorana za 1000 učenika u 36 razrednih odjela