Izbornik
Naslovnica Gradovi
Ulaganje u prometnu sigurnost u Našicama

Nogostup u Brnjikovoj ulici vrijedan 39.000 €

RADOVE je obišao i gradonačelnik Kašuba
Foto: Našice

U redovnom obilasku investicija s našičkog područja gradonačelnik Krešimir Kašuba sa suradnicima obišao je radove na izgradnji nogostupa u Ulici Ivana Brnjika Slovaka u Jelisavcu.

– Radi se o izgradnji nogostupa u Ulici Ivana Brnjika Slovaka u Jelisavcu sredstvima iz gradskog proračuna u vrijednosti od 39.000 eura. To je ulaganje u prometnu sigurnost. Cilj nam je da izgradimo nogostupe u cijeloj ulici koja je na državnoj, vrlo prometnoj cesti, gdje se nalazi i osnovna škola i vrtić. Tu prolazi jako puno djece, ali investicija je važna za kvalitetu života svih mještana – rekao je gradonačelnik. Osim Jelisavca, obišli su i pripremne infrastrukturne radove provođenja struje, plina i vode do nogometnog igrališta Martin. Gradonačelnik je naglasio važnost podrške lokalnim sportskim klubovima i dodao da su riješene građevinske dozvole za izgradnju novih svlačionica i popratnih prostorija. Grad je već napravio puno, poput igrališta te montažnih objekata.

SJEVER HRVATSKE ima dobre promjere demografskih mjera Mjere za demografsku obnovu na sjeveru Hrvatske "Država bi trebala preuzeti financiranje dječjih vrtića" PROJEKT donosi povećanje kvalitete rada i boravka u školi, jednosmjensku nastavu te izvannastavne i izvanškolske aktivnosti Nova škola u Koprivnici u cijelosti će se izgraditi europskim novcem Nova škola i nova dvorana za 1000 učenika u 36 razrednih odjela ZAŠTIĆENA PODRUČJA kojima upravlja JU Zeleni prsten su ponos Zagrebačke županije AKCIJA KOD DVORCA Lužnica "15 stabala za naših 15 godina" – akcija u Parku oko dvorca Lužnica