Izbornik
Naslovnica Gradovi Vukovar
NOVI SADRŽAJ ZA MLADE

Otvoren profesionalni skate park uz Vuku

Foto: Grad Vukovar
Projekt je realizirao Grad Vukovar u suradnji s udrugom mladih "Rolling Wheels"

Vukovarska šetnica uz Vuku uz postojeće sadržaje, namijenjene svim uzrastima, nedavno je postala bogatija i za novi, profesionalni skate park. Novi skate park nalazi se u gotovo samome središtu grada te je odmah po otvaranju privukao veliku pažnju i interes mnogobrojnih rekreativaca, sportaša i obožavatelja ove vrste sporta, kako iz Vukovara tako i okolice. Projekt je realizirao Grad Vukovar u suradnji s udrugom mladih “Rolling Wheels” i na inicijativu korisnika već postojećeg skate parka.

SUSRET SA ŽUPANOM DAMIROM DEKANIĆEM Olimpijac Damir Martin posjetio rodni Vukovar

– Dulje vrijeme planirali smo projekt izgradnje ovakvog kvalitetnog objekta na radost ljubitelja ovog sporta. Svakodnevna posjećenost u velikom broju daje nam do znanja da je riječ o zaista dobrom i kvalitetnom projektu koji je rezultat suradnje Grada Vukovara i brojnih prijedloga naših mladih Vukovaraca – rekao je gradonačelnik Vukovara Ivan Penava.

Dodao je i kako u skoroj budućnosti imaju u planu novom skate parku pridružiti sličan sadržaj namijenjen disciplini BMX.

Potpredsjednik Udruge mladih “Rolling Wheels”, Mario Ivanković rekao je kako se novi vukovarski skate park svrstao među tri najbolja u Hrvatskoj.

– Naša udruga marljivo radi na priključenju u Hrvatski koturaljkaški savez što će nam omogućiti organizaciju većih natjecanja, čemu se izuzetno veselimo. Jedan od koraka k tome je suradnja s Gradom Vukovarom što će rezultirati organizacijom natjecanja u rujnu ove godine – rekao je Ivanković. Projekt izgradnje profesionalnog skate parka vrijedan je 610 tisuća kuna.