Izbornik
Naslovnica Gradovi Slavonski Brod
Sportska infrastruktura

Počinju radovi na obnovi objekta NK Budainka

Foto: Slavonski Brod

U gradskoj vijećnici potpisan je ugovor s izvođačem rohbau radova na rekonstrukciji i dogradnji zgrade klupskih prostorija NK Budainka. Izabrana je tvrtka Madex, a vrijednost radova je 196.528,49 eura s PDV-om. Rok izvedbe je tri mjeseca od dana uvođenja u posao.

Nakon rekonstrukcije i dogradnje površina građevine iznosit će 428,79 četvornih metara, a novi dio objekta imat će svlačionice, uredske prostore, sanitarne čvorove, kotlovnicu te prostorije za suce i delegata.

Gradonačelnik Mirko Duspara istaknuo je kako u naselju Budainka mogu biti ponosni na ovaj projekt koji će poboljšati sportsku infrastrukturu, ali i pružiti bolje uvjete za igrače, trenere i sve koji pomažu djelovanje kluba. 

storyeditor/2024-04-05/Zaposlena_1.jpg U Slavonskom Brodu počinje četvrta faza projekta "Zaposlena" O 210 starih i bolesnih korisnika skrbit će 30 žena i muškaraca storyeditor/2024-04-07/bebe_1.jpg Slavonski Brod ovu mjeru uveo je 2018. kao prvi u Hrvatskoj U šest godina podijeljeno opreme za više od 1130 novorođenčadi Već u petak, 12. travnja bit će otvoren interpretacijski centar Kuća tambure – slavonska notna bajka Glazbene poslastice Kuća tambure i Gibonni u brodskoj Tvrđavi