Izbornik
Naslovnica Gradovi Slatina
DVIJE RADIONICE

Pregovarač o komunikacijama i 'Kako se organizira događaj'

radionica pregovarač
Foto: Slatina

Gradska razvojna agencija Slatine kao član Mreže poduzetničkih potpornih institucija (Mreža BOND) održala je radionicu namijenjenu postojećim i budućim poduzetnicima na temu "Poslovne komunikacije". Radionicu je održao Borna Jurišković, savjetnik za pregovaranje koji je svoje vještine usavršio na Sveučilištu Michigan te na obuci Chris Vossa, renomiranog FBI pregovarača te kao NLP master.

Radionica "Kako se organizira događaj"

Udruga mladih KRIK ovih je dana održala radionicu "Kako se organizira događaj". Radionica je to koja se organizira u sklopu projekta "Dvadeset godina Krika", koji financira Grad Slatina, a putem kojega će organizirati niz aktivnosti kako bi proslavili obljetnicu. Uvertira nadolazećim događajima bila je upravo radionica o event managementu koju su održali David Šošić i Mislav Šljivac. Priliku da primijene naučeno imat će uskoro jer će se 2. rujna 2023. održati drugo izdanje LOUD FEST-a. 

Tradicionalni DJ NIGHT party u organizaciji Udruge mladih Krik Jezero Javorica Danny Low i Mali Stric na DJ NIGHT partyju Osam godina bavim se proučavanjem slavonske i šokačke kulture i tradicije – kaže Mislav Spoj tradicije i modernog doba Mislava Lešića Đurakovog Mural Slavonski krik – snaše i šokac na električkoj gitari Zamjenik gradonačelnika Grada Slatine Ilija Nikolić i prof. dr. sc. Emina Berbić Kolar SLATINA Slatina u sve tri generacije može očekivati više od sto studentica