Izbornik
Naslovnica Gradovi Slatina
EPIcentar Sequoia

Radionica za predstavnike udruga od dodjeli natječaja

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva raspisala je pet natječaja za dodjelu institucionalnih podrški udrugama
Foto: Slatina

U prostorijama "Posjetiteljsko-interpretacijskog centra EPIcentar Sequoia" Gradska razvojna agencija Slatine održala je informativnu radionicu namijenjenu predstavnicima udruga na temu "Natječaj za dodjelu institucionalnih podrški stabilizaciji i/ili razvoju udruga".

Informativna radionica održana je s ciljem informiranja potencijalnih prijavitelja na natječaje za dodjelu institucionalnih podrški koje raspisuje Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva. Tom je prigodom Gradska razvojna agencija Slatine pripremila prezentaciju koju je održala Anita Pipić, viša stručna suradnica za pripremu i provedbu projekata u Gradskoj razvojnoj agenciji Slatine.

Podsjetimo, Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva 16. kolovoza 2023. godine raspisala je pet natječaja za dodjelu institucionalnih podrški udrugama koje svojim djelovanjem doprinose demokratizaciji i društvenom razvoju u Republici Hrvatskoj.

Na kraju svečanosti gradonačelnik je u društvu predsjednika TK Slatina Slavena Mađarića uručio pehare i medalje najuspješnijim igračima turnira Slatina open Među 60 tenisača prvi put djeca i mladi uzrasti Slatinčani su Veroniku Vilk nagradili srčanim i emotivnim dočekom kod gradske fontane Veronika Vilk iz Slatine: Moj san je nastup na Olimpijskim igrama 2028. u Los Angelesu Zamjenik gradonačelnika Grada Slatine Ilija Nikolić i prof. dr. sc. Emina Berbić Kolar SLATINA Slatina u sve tri generacije može očekivati više od sto studentica