Izbornik
Naslovnica Gradovi Vinkovci
Za pripadnike sedme sile i građane

Simpozij novinarstva dio je Sajma zdravlja

Foto: Grad Vinkovci
Program počinje u 15 sati predavanjem “Kako sačuvati i održavati mentalno zdravlje/ciljevi i stvarnost - je li to moguće?”

U sklopu 23. Sajma zdravlja koji će se održati u Vinkovcima od 12. do 14. travnja svoj prostor našli su i mediji, i to zahvaljujući Simpoziju Novinarstvo, koji je na programu u subotu 13. travnja. Organizatori najavljuju da će Simpozij novinarstva pripadnicima "sedme sile", ali i građanstvu zainteresiranom za novinarske teme, ponuditi zanimljiv i edukativni program.

Priznanje Rimski dani osvojili prestižnu međunarodnu nagradu Plautilla

Sve počinje u 15 sati predavanjem "Kako sačuvati i održavati mentalno zdravlje /ciljevi i stvarnost – je li to moguće?", cijenjenog hrvatskog psihoterapeuta Vladimira Grudena na čije se izlaganje naslanja razgovor s bivšim novinarkama i poznatim licima s TV ekrana, Višnjom Mišin i Ivanom Erhadt Draganić, nekadašnjim novinarkama HRT-a, RTL-a i Večernjeg lista. Kako se Simpozij Novinarstvo održava u vrijeme drugih Dana medijske pismenosti, a sam Sajam zdravlja posvećen je ulaganju u rani razvoj djece, o odnosu mediji-djeca (17.30 sati) govorit će Ana Dokler, glavna urednica portala www.medijskapismenost.hr koja će predstaviti i publikaciju Agencije za elektroničke medije i UNICEF-a "Djeca i mediji".

Ovogodišnji Simpozij Novinarstvo završit će okruglim stolom "Lokalne televizije – 25. godina Vinkovačke televizije" (18.45 sati) na kojem će se govoriti o stanju i perspektivama lokalnih televizija u Slavoniji, ali i podsjetiti na 25. godina djelovanja Vinkovačke televizije, jedne od najstarijih lokalnih televizija u Hrvatskoj.

Više o programu simpozija Novinarstvo, kao i 23. Sajma zdravlja, moguće je doznati ne web stranici www.zdravi-grad.vinkovci.hr

Jedan od najvažnijih infrastrukturnih projekata u Vinkovcima Istočna obilaznica bit će gotova do Dana grada Od 12. do 14. travnja održava se Sajam zdravlja Okrugli stolovi, edukacije, promocije...