Izbornik
Naslovnica Gradovi
Ugovori za 35 studenata

Stipendije Grada Našica ove godine povećane za više od 20 posto

U Gradskoj vijećnici Grada Našica održana je svečana primopredaja ugovora o stipendiranju za 35 studenata
Foto: Našice

U Gradskoj vijećnici Grada Našica održana je svečana primopredaja ugovora o stipendiranju za 35 studenata. Od toga je 30 studenata primilo redovite stipendije, a njih pet nagrađeno je stipendijama za izvrsnost na temelju do sada postignutih rezultata.

U odnosu na prošlu godinu iznose stipendija Grad je povećao za više od 20 posto. Stipendije za izvrsnost sada tako iznose 160 eura mjesečno, što je 20,55 posto više nego prije, a 30 općih stipendija iznosit će 133 eura mjesečno, što je 25,26 posto više nego prije.

Gradonačelnik je u razgovoru s okupljenim studentima objasnio strategiju Grada Našica s posebnim naglaskom na izgradnju Centra industrijske zone te ih pozvao da se nakon studija vrate u Našice, u kojima im je osigurana visoka kvaliteta života.

NAKON SVEČANOSTI otvaranja na novootvoreni terminal prvi je uplovio trajekt "Petar Hektorović" U Veloj Luci otvoren je novoizgrađeni Pomorsko-putnički terminal Novi terminal pozitivno će utjecati na život i gospodarstvo Vele Luke Na koncertu su bili i župan Darko Koren te gradonačelnik Mišel Jakšić sa suprugom Marinom. Sportska dvorana bila je dupkom puna Koprivnica Na humanitarnom koncertu za Ligu protiv raka prikupljeno 6500 eura Otvorena Križnica VPŽ Europska komisija Promotivna kampanja o skeli na Križnici