Izbornik
Naslovnica Gradovi Velika Gorica
Uskoro će i dvije gradske četvrti dobiti veći parkirališni prostor

U Kolarovoj uređuju dotrajalo parkiralište s 86 mjesta

Foto: VELIKA GORICA
Dosta su potonule i rade probleme na ulazu i izlazu s parkirališnih mjesta

Kod stambenih zgrada od broja četiri do osam u Ulici Slavka Kolara uređuje se dotrajalo parkiralište s 86 parkirnih mjesta.

U obilasku radova po Velikoj Gorici na ovoj lokaciji su bili gradonačelnik Krešimir Ačkar te direktor VG Komunalca Jurica Mihalj u ime izvođača radova.

– Na zahtjev Vijeća gradske četvrti na red je došla rekonstrukcija dotrajalog parkirališta. Stare kanalice su vozačima otežavale parkiranje, a parkiranje s druge strane zapravo nije dopušteno te će se sada i to urediti. Investicija je to u vrijednosti od 300.000 kuna – rekao je velikogorički gradonačelnik Krešimir Ačkar, koji je uz rekonstrukciju ovog parkirališta najavio i povećanje broja parkirališnih mjesta u gradskim četvrtima Miljenko Granić i Braće Radić.

Radove na ovom parkiralištu izvodi VG Komunalac, a u tvrtki očekuju da će do kraja travnja stanari ponovno moći koristiti parkiralište.

– Rekonstruira se parkiralište, promijenit će se i oko 150 metara kanalica koje su dosta potonule i rade probleme na ulazu i izlazu s parkirališnih mjesta. Planiramo za 15 radnih dana završiti sve potrebne radove kako bi tamošnji stanovnici što prije mogli koristiti ovo parkiralište – poručio je Jurica Mihalj, direktor VG Komunalca.

KUĆA OD 70 KVADRATA Srušili prvu kuću stradalu u potresu, do rujna stiže nova NOVO IZDANJE Obnovljen most koji spaja šetnicu prema Vugrinščaku Do kraja akademske godine mjesečno će studenti umjesto dosadašnjih 1000 dobivati 1200 kuna Grad podijelio 480.000 kuna vrijedne stipendije