Izbornik
Naslovnica Općine
10. Božićni sajam u Čepinu

Od gastronomije i OPG-ova do poklona za najmlađe

Sajam je tijekom godina postao velika manifestacija
Foto: Čepin

Približava se deseti Božićni sajam u Čepinu, koji svake godine podiže ljestvicu kada je riječ o sadržaju. Sajam je počeo kao skromna manifestacija zajedništva, dobre zabave i gastronomije na kraju kalendarske godine, a postao je velika manifestacija na kojoj uživaju ne samo mještani, već i posjetitelji iz okolnih mjesta i cijele Slavonije. Izlagača koji nude svoje proizvode svake je godine sve više, ponuda je šarolika, pa se tako, osim proizvoda lokalnih OPG-ova, vrhunske gastronomije za koju se pobrinu lokalne udruge civilnog društva, mogu kupiti i božićni pokloni kod izlagača raznih kreativnih rukotvorina.

Sajam će se održati 15. i 16. prosinca. Pozvani su svi zainteresirani izlagači da se prijave za izlaganje i prodaju svojih proizvoda, radova i usluga na Sajmu.

PREDSTAVLJANJE ovogodišnje ponude restorana održano je u prostoru Turističke zajednice Zagrebačke županije Dane Okusa hrvatske tradicije organiziraju 12 županijskih turističkih zajednica Oznaka standarda Okusi hrvatske tradicije dodijeljena i Kavani Livadić NAJVEĆA PREDNOST geotermalne energije je što je ekonomski najprihvatljivija, ne ovisi o atmosferskim uvjetima, kontinuirana je proizvodnja tople vode 24 sata cijelu godinu Studija pokazala: županija leži na geotermalnom bazenu Ova geotermalna elektrana mogla bi postati najveća u Europi Dom hrvatskih branitelja u Vinkovcima vinkovci Vinkovci uskoro dobivaju Dom hrvatskih branitelja