Izbornik
Naslovnica Vijesti
Advent u Aquatici

Domaća jela i božićne radionice uz slatkovodni akvarij

Slatkovodni akvarij
Foto: Davor Višnjić/PIXSELL
Na trgu nasred kompleksa širit će se mirisi cimeta, klinčića i domaćih kolača sa prodajnih štandova postavljenih u sklopu Božićnog sajma na kojima će lokalna obiteljska poljoprivredna gospodarstva nuditi domaća jela, kolače, piće, blagdanske ukrase

Svakog vikenda do 18. prosinca karlovačka Aquatika, prvi slatkovodni akvarij u Hrvatskoj, postat će blagdansko mjesto zabave. Subotom i nedjeljom od 10 do 19 sati, osim što će razgledati postav i doživjeti osjećaj putovanja rijekom od njenog izvora, preko podzemlja do ušća, posjetitelji će moći uživati i u dodatnim sadržajima.

Na trgu nasred kompleksa širit će se mirisi cimeta, klinčića i domaćih kolača sa prodajnih štandova postavljenih u sklopu Božićnog sajma na kojima će lokalna obiteljska poljoprivredna gospodarstva nuditi domaća jela, kolače, piće, blagdanske ukrase.

Pripremaju i humanitarni koncert čiji je prihod namijenjen karlovačkoj udruzi ‘Jak kao Jakov’.

– Imati ćemo niz zabavnog programa za djecu i odrasle; božićne predstave za najmlađe, plesne, te kreativne radionice izrade božićnih ukrasa. Posjetitelje očekuju i glazbeni nastupi brojnih lokalnih bendova – kaže Renata Potočnik iz Millenium Promocije. Podsjeća na to da gosti mogu uživati i u razgledavanju čak 100 vrsta riba, te 40 endemskih vrsta koje plivaju u 25 akvarija.