Izbornik
Naslovnica Županije Brodsko-posavska
Vozila su parkirana ispred županijske uprave

Brodsko-posavska županija prodaje sedam rabljenih automobila, rok za dostavu ponuda 1. listopada

prodaja vozila
1/3
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
Svi ponuditelji o ishodu javnog nadmetanja i odabiru najpovoljnijeg ponuditelja bit će obaviješteni u roku deset dana od dana za dostavu ponuda

Započelo je javno nadmetanje za prodaju rabljenih osobnih vozila u vlasništvu Brodsko-posavske županije. Riječ je o sedam automobila – dva Audija, četiri Opela i jednom Fordu.

Najskuplji iz ponude je Audi A6 proizveden 2008. godine, čija je početna cijena 5800 eura. Audi A4 proizveden je 2009., a početna cijena s PDV-om mu je 4968,47 eura. Opet Astra proizvedena 2007. godine u ponudi je po cijeni od 1290,08 eura. Početna cijena Opel Corse proizvedene 2006. godine iznosi 1814,97 eura, a početna cijena istog automobila proizvedenog 2012. godine 2782,46 eura. Za Ford C MAX iz 2010., registriran do prosinca ove godine, iz Županije traže 4039,06 eura. Najjeftinija u ponudi je Opet Astra karavan, čija početna cijena iznosi samo 170,26 eura.

Ponuda se predaje u zatvorenoj omotnici s naznakom "Ponuda za kupnju rabljenog osobnog vozila u vlasništvu Brodsko-posavske županije – ne otvaraj", te adresom primatelja (Brodsko-posavska županija, Petra Krešimira IV 1, 35000 Slavonski Brod). Adresa ponuditelja ispisuje se na poleđini omotnice. Najpovoljnijom ponudom smatrat će se ponuda s najvišom ponuđenom kupoprodajnom cijenom (većom od početne). Ponude s cijenom manjom od početne neće se razmatrati.

Rok za dostavu ponuda je 1. listopada 2023. godine, a potencijalni ponuditelji automobile mogu razgledati svaki dan na parkiralištu zgrade županijske uprave u Slavonskom Brodu.

Svi ponuditelji o ishodu javnog nadmetanja i odabiru najpovoljnijeg ponuditelja bit će obaviješteni u roku deset dana od dana za dostavu ponuda. Odabrani ponuditelj dužan je ugovor o kupoprodaji vozila potpisati u roku pet dana od dana dostave obavijesti.

Nakon nevremena župan Marušić i ministar Fuchs obišli su neke od najteže stradalih škola brodsko-posavska županija Obnova škola trajat će mjesecima, ali svi su učenici ipak sjeli u klupe POČETAK školske godine obilježen je učeničkim priredbama Župan Marušić u obilasku osnovnih škola Nastava počela u svim školama, u klupe sjelo 80 prvašića više nego lani brodsko-posavska županija Otvoren prvi dječji vrtić u općini Klakar, ispunjena želja mještana