Izbornik
Naslovnica Županije
Konavle

Druga faza rekonstrukcije ceste Dubravka – Bani

Foto: DNŽ

Načelnik Općine Konavle Božo Lasić i ravnatelj ŽUC-a Ivo Kaštelan potpisali su ugovor o sufinanciranju druge faze radova na rekonstrukciji ceste Dubravka – Bani. Dionica je duga 750 metara, a vrijedna 383.000 eura. Rok završetka radova je kraj godine.

Potpisivanju su nazočili župan Dobroslavić, zamjenik Cebalo te pročelnik UO za komunalni sustav i gospodarenje nekretninama Općine Konavle Miljenko Mikulić. Nakon potpisivanja ugovora, župan sa suradnicima obišao je radove na sanaciji rive i gradnji gata u Cavtatu, vrijednom više od 38 milijuna kuna. Obuhvaća sanaciju dijela rive, gradnju novog obalnog zida i ojačanje nosivog tla. Nositelj projekta je županijska Lučka uprava. 

U četiri dana Terezijana će građanima ponuditi više od 150 događanja, napomenula je ravnateljica Centra za cjeloživotno učenje i kulturu, koji je i organizator manifestacije U četiri dana Terezijane više od 150 događanja "Ove godine sviramo rock" - orkestar sa 150 glazbenika izvodit će Floyde i Zeppeline Postoje privatne inicijative i neka nova rješenja u sustavu Grada Trenutačno 49 djece čeka mjesto u nekom gradskom vrtiću u Koprivnici Gradonačelnik: Sva će djeca biti upisana u vrtiće Zdravstvo Novi prostori za sva tri laboratorija u Županijskoj bolnici Čakovec