Izbornik
Naslovnica Županije
Nastavak promocije selektivnih oblika turizma

Gdje usput postaje cilj: influenceri otkrili Brodsko-posavsku županiju biciklom

Bogatstvo Brodsko-posavske županije iskusili su i hrvatski travel influenceri Domagoj Sever, Branko Krčmar iz Putoholičara te Hrvoje Jurić
1/3
Foto: tzbpz.hr

Nakon gastro influencera, bogatstvo Brodsko-posavske županije iskusili su i hrvatski travel influenceri Domagoj Sever, Branko Krčmar iz Putoholičara te Hrvoje Jurić.

U sklopu destinacijske marketinške kampanje "Gdje usput postaje cilj" Turističke zajednice Brodsko-posavske županije obišli su znamenitosti Slavonskoga Broda te biciklirali županijom kako bi desecima tisuća svojih pratitelja pokazali izniman potencijal aktivnog turizma u ovom kraju.

Svoj posjet započeli su u Tvrđavi Brod, najvažnijoj povijesnoj građevini županije. Nastavili su do Franjevačkog samostana, Kuće Brlić te ranča Ramarin gdje su se zabavili leteći, a potom i jašući. Dan su završili degustacijom craft piva.

– Grad je prekrasan i ima puno toga ponuditi. Često kad gledamo austrougarsku baštinu, to bude u velikim gradovima. U Slavonskom Brodu iskustvo je ipak osobnije, posebnije i pruža priliku da budemo u trenutku te upijemo svaku sitnicu iz svojeg okruženja – rekao je Branko Krčmar.

Sljedeći dan obišli su Petnju, biciklirali prema zaštićenom Jelas polju te uživali u Adrenalinskoj šumi Bebrina. Naposljetku, vožnjom uz ribnjake stigli su do vinograda i Stupničkih Dvora. Posjet je završen putopisnim predavanjem Hrvoja Jurića "Put sjevera".

Kampanja "Gdje usput postaje cilj" važan je korak u promociji selektivnih oblika turizma i raznovrsne ponude Brodsko-posavske županije.

– Naša županija uistinu je neiscrpan izvor doživljaja. Bilo da je riječ o gastronomiji, prirodnim resursima, kulturnim atrakcijama ili događajima, mi to sve imamo. Iskoristili smo priliku da to pokažemo i ostatku Hrvatske uz naše influencere – istaknula je Ružica Vidaković, direktorica županijske Turističke zajednice.