Izbornik
Naslovnica Županije Virovitičko-podravska
Potpisan sporazum

Virovitičko-podravski HGSS-ovci će dobiti svoj trajni dom

HGSS
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL/Ilustracija Župan Igor Andrović i pročelnik HGSS-a Stanice Orahovica Damir Štefanac potpisali su sporazum o sufinanciranju

Župan Igor Andrović i pročelnik HGSS-a Stanice Orahovica Damir Štefanac potpisali su sporazum o sufinanciranju završnih radova rekonstrukcije stare kožare u Bogdanićevoj ulici u Virovitici.

– Naši će operativci sada imati svoj trajni dom – mjesto gdje će održavati seminare, edukacije, treninge, ali i držati svu svoju opremu – rekao je župan Andrović.

Virovitičko-podravska županija svake godine u svom proračunu, u sklopu zakonske obveze, ima osigurana financijska sredstva u iznosu od 7963 eura za redovito djelovanje HGSS Stanice Orahovica, a sada se operativnim snagama pomaže s dodatnim sredstvima u iznosu od 45.000 eura. Tako se želi poboljšati uvjete rada HGSS-a te istaknuti njihovu iznimnu važnost.

storyeditor/2024-04-04/stupnikk.jpg Uz umirovljenike, udruga iz općine Stupnik ima i pridružene članove koji još uvijek rade "Ako smo u mirovini, ne moramo mirovati. Mi putujemo, plešemo..." storyeditor/2024-03-29/smz_a_slager_PXL_260324_112207158.jpg Na čvoru Sisak autocesta bi se trebala spojiti na državnu cestu Radovi na gradilištu autoceste Sisak – Lekenik u završnoj su fazi storyeditor/2024-03-29/VJ_foto__2_.png Suradnja u kulturi i gospodarstvu Francuski veleposlanik u prijateljskom posjetu kod Mišela Jakšića