Izbornik
Naslovnica Županije
Niz investicija

Od brze ceste do kolodvora

Otvaranje radova na brzoj cesti od Bjelovara do Virovitice
Foto: Kristijan Toplak

Ministar Oleg Butković u Virovitici se osvrnuo i na nedavno na otvaranje radova na brzoj cesti od Bjelovara do Virovitice, a istaknuo je još niz investicija.

– Obnovili smo željezničku prugu od Virovitice do Pitomače, a u budućnosti pripremamo i nastavak radova na obnovi pruge do Koprivnice i Varaždina. Tu je i novi autobusni kolodvor u Virovitici, za koji već postoji građevinska dozvola – naveo je.

Dragutin Feletar, dobitnik nagrade Počasni građanin Grada Koprivnice 2020. godine. Predsjednik Republike Zoran Milanović čestitao je akademiku na prestižnoj nagradi Počasni građanin Grada Koprivnice 2020. godine Umro hrvatski geograf i akademik Dragutin Feletar Na tri lokacije u gradu bit će postavljeni senzori kvalitete zraka Pametni pješački prijelazi Pametan grad, sigurnost pješaka i kvaliteta zraka Na parcelama od oko 600 metara četvornih svoj dom u Klisu izgradit će četiri mlade obitelji koje su zadovoljile uvjete natječaja Originalni demografski projekt Još četiri mlade obitelji povoljno kupile parcele za kuće