Izbornik
Naslovnica Županije Bjelovarsko-bilogorska
ODRŽANA DRUGA SJEDNICA GRADSKOG VIJEĆA

Zaslužnim građanima uručena priznanja Grada Garešnice

Foto: GAREŠNICA
Priznanja su dobili volonteri, obrtnici, pjevačka skupina, sportaši, institucije te najbolji učenici

Gradsko vijeće Garešnice u Hrvatskom domu održalo je svoju drugu sjednicu u novom sazivu. Vodio ju je predsjednik Vijeća Željko Starčević, a vijećnike je dočekalo 28 točaka dnevnog reda.

GODIŠNJA SKUPŠTINA UDRUŽENJA OBRTNIKA GAREŠNICE Broj obrtnika nije se smanjio, a Grad razmatra kako im pomoći

Kako je obrazloženo u izvješću, proračunski prihodi i primici u razdoblju od 1. siječnja do 31. prosinca 2020. godine ostvareni su u iznosu od 60,191.527,42 kuna što iznosi 92,79 posto izvršenja tekućeg plana.

U odnosu na isto razdoblje 2019. godine proračunski prihodi i primici povećani su za 1,33 posto. Proračunski rashodi i izdaci iznose 59,512.665,62 kune što predstavlja 94,89 posto izvršenja tekućeg plana za 2020. godinu, a u odnosu na isto razdoblje 2019. godine isti su smanjeni za 0,96 posto. Tako da razlika ukupnih prihoda i primitaka te rashoda i izdataka u 2020. godini predstavlja višak u iznosu od 678.861,80 kuna.

TELEMACH DAN SPORTA Županijsko natjecanje u atletici i graničaru za osnovnoškolce

Poslije sjednice Gradskog vijeća održana je svečanost na kojoj su uručena javna priznanja Grada Garešnice zaslužnim građanima. Dobili su ih predsjednik UHBDRP-a Garešnica Edim Muratović, volonterski tim Crvenog križa Garešnica, potpredsjednik UHBDRP-a Garešnica Branko Nakladal, frizerska obrtnica Ksenija Duk, Pjevačka skupina Hrvatska žena, sportašica Iva Bukač i Gareški kulturni centar.

Zahvalnice Grada Garešnice dobili su najbolji učenik Srednje škole August Šenoa Garešnica Daniel Rodić, najbolja učenica OŠ Garešnica Isidora Ivančević, najbolji učenik OŠ Garešnica Ivano Mlinac i najbolja učenica OŠ Trnovitički Popovac Petra Popović.