Izbornik
Naslovnica
Grad Garešnica sufinancira rad zajednica

Gradonačelnik potpisao ugovore vrijedne 1,720.000 kuna

Foto: GAREŠNICA
Pomoć za svoj rad dobile su Vatrogasna, Sportska, Turistička zajednica te Zajednica tehničke kulture i Crveni križ

Kao i svake godine, Grad Garešnica je i ove odlučna sufinancirati rad zajednica na svom području. To se odnosi na Vatrogasnu, Sportsku, Turističku zajednicu te Zajednicu tehničke kulture i Crveni križ. Ugovore s njima vrijedne čak milijun i 720 tisuća kuna ovih je dana potpisao gradonačelnik Josip Bilandžija u sali gradske uprave.

– U ime Grada Garešnice želim zahvaliti svima vama kao vodećim ljudima i onima koji predstavljaju naše zajednice. Zbog toga smo ovdje da potpišemo ugovore i pomognemo vaš rad kako bi on bio još kvalitetniji, sa željom da tako dobra suradnja bude i ubuduće – poručio je gradonačelnik Josip Bilandžija.

Ugovore su potpisali predsjednik Vatrogasne zajednice grada Garešnice Đuro Petrić, zatim predsjednik Zajednice tehničke kulture Željko Vida, u ime Sportske zajednice grada predsjednik Željko Rijetković, u nazočnosti tajnika Milana Klišana, zatim za Turističku zajednicu Sjeverna Moslavina direktorica Daniela Belak te za Gradsko društvo Crvenog križa Garešnica ravnateljica Melita Lozina, koja se i zahvalila.

Ovaj potez, kao i ugovori o dodjeli bespovratnih potpora poduzetnicima od prošlog mjeseca, znak su da Grad ne štedi  čak niti u vrijeme inflacije i krize uzrokovane koronavirusom.

Još iz rubrike