Izbornik
Naslovnica Gradovi Drniš 123 pregleda
TURIZAM

Ana Lokas iz Etnolanda Pakovo selo proglašena djelatnicom godine u potkategoriji Turistički animator

Ana Lokas
Foto: Slavko Midžor/Pixsell
Cilj programa je razvijanje gostoljubivih i prijateljskih odnosa prema turistima te podizanje kvalitete usluge

Ana Lokas iz Etnolanda Pakovo selo proglašena je djelatnicom godine u potkategoriji Turistički animator  u kategoriji nagrada ČOVJEK - KLJUČ USPJEHA, DJELATNIK GODINE, a na temelju kandidature Grada Drniša, predane u srpnju 2016. godine.

Cilj ove nagrade je razvijanje gostoljubivih i prijateljskih odnosa prema turistima te podizanje kvalitete usluge što bi direktno utjecalo na podizanje stupnja zadovoljstva gostiju te širenje pozitivnog imidža hrvatskog turizma. Djelatnik godine bira se u 26 kategorija (organizator putovanja, agencijski djelatnik, djelatnik prodaje i marketinga u turizmu, turistički animator, turistički vodič, recepcijski djelatnik, konobar, kuhar, djelatnik hotelskog domaćinstva, privatni iznajmljivač, domaćin turističkog seljačkog domaćinstva, carinik, policajac, inspektor, djelatnik u pomorskom prijevozu, djelatnik u zračnom prijevozu, vozač, taksist, prodavač, hortikulturni djelatnik, čistač, spasilac na plažama i bazenima, djelatnik u ostalim uslužnim djelatnostima, djelatnik u sustavu turističkih zajednica i djelatnik u objektu kulturnog nasljeđa - „heritage“) te posebno priznanje za životno djelo u turizmu.

Cilj programa je razvijanje gostoljubivih i prijateljskih odnosa prema turistima te podizanje kvalitete usluge, što bi direktno utjecalo na podizanje stupnja zadovoljstva gostiju, povrat gostiju i promidžbu usmenom predajom te širenje pozitivnog imidža hrvatskog turizma, navodi se na stranicama Grada Drniša