Izbornik
Naslovnica Gradovi Velika Gorica 1910 pregleda
U visokoj fazi izgrađenosti

Bazen u Velikoj Gorici trebao bi biti gotov u svibnju, prvi kupači u lipnju

Bazen u Velikoj Gorici
Foto: Grad Velika Gorica
Napravljena je i priprema za spajanje vanjskih bazena koji će biti izgrađeni u drugoj fazi

Radovi na izgradnji gradskog bazena u visokoj su fazi izgrađenosti. Napravljeni su svi vanjski građevinski radovi. Dio unutarnjih radova je započet, postavljena su postrojenja, a sada slijede radovi na keramici i detaljnom unutarnjem uređenju.

Bazen bi trebao biti u potpunosti završen u svibnju, a njegovo korištenje predviđeno je već u lipnju. Napravljena je i priprema za spajanje vanjskih bazena koji će biti izgrađeni u drugoj fazi.

– Zadovoljan sam napredovanjem radova, ali sam nezadovoljan činjenicom da nam zaostaje projekt izgradnje pristupne ceste. Naime, Zagrebačka županija još uvijek nije na dnevni red Skupštine stavila odluku o darivanju, mada je sve pripremljeno i na tome radimo već godinu dana. Zato ovim putem pozivam na konstruktivnost i ubrzanje tog procesa, jer mislim da projekt od 40 milijuna kuna, koliko je vrijedan projekt izgradnje cijelog bazena, ne bi smio doći u pitanje zbog pristupne ceste – zaključio je gradonačelnik Dražen Barišić, priopćili su iz Grada Velike Gorice.