Izbornik
Naslovnica Gradovi Velika Gorica
Raskošno kićenje

Blagdansko ruho dobit će i oba gradska kružna toka

Velika Gorica
Foto: Grad Velika Gorica
Poseban naglasak ove godine dat će se parku crkve Navještenja Blažene Djevice Marije gdje će gorički Komunalac ukrasiti sva stara stabla duž pješačkih staza

Ekipe VG Komunalca i ove su godine započele s božićnim ukrašavanjem i osvjetljavanjem ulica pa su tako u određenim dijelovima grada na stupove ulične rasvjete već postavljene lampice u obliku jelki, zvona, anđela i drugih motiva zbog kojih mnogi jedva čekaju blagdane. Ove će se godine dodati i novi ukrasi te će se uvesti noviteti u uređenju kako bi Velika Gorica za božićne blagdane izgledala ljepše no ikada.

Velika Gorica podaci fine Prosječna neto plaća u V. Gorici 7059 kuna

Uz postavljanje četiri rezane božićne jelke na lokacijama Trga Stjepana Radića, platoa ispred Pučkog otvorenog učilišta, Rakarske ulice te ulaza u grad, na nekoliko lokacija bit će postavljene svjetleće kugle te svjetleće jelke, a poseban naglasak ove godine dat će se parku crkve Navještenja Blažene Djevice Marije gdje će gorički Komunalac ukrasiti sva stara stabla duž pješačkih staza.

Božićni štih dobit će i oba kružna toka, i to u obliku pahuljica te kuglica, a Komunalac će do adventa ukrasiti sve stupove javne rasvjete po takozvanom goričkom prstenu - od ulaza u Goricu iz smjera Zagreba pa sve do izlaza prema Sisku. 

Potpisan kolektivni ugovor između Grada i sindikalista Odgajateljima u vrtićima u 2019. plaća veća 400 kuna koncert “Sjećanje na ljeto” Klape Bošket, Vinčace i Armorin nastupaju u petak u Društvenom domu