Izbornik
Naslovnica Gradovi Labin 55 pregleda
Novi promotivni video

Bogata kulturna i povijesna baština i ljepote Labina u četiri minute

Labin
Foto: Nel Pavletić/PIXSELL
Snimalo se na atraktivnim lokacijama Starog grada Labina, Podlabina, Rapca, Prtloga i Dubrove

Povodom obilježavanja Dana Labinske republike održana je projekcija novog promotivnog videa Labina i Rapca čiji su autori labinski studio Level52. Snimanje videa se odvijalo u vremenskom periodu od lipnja do listopada 2016. godine, a za potrebe izrade videa autori su obavili snimanje na atraktivnim lokacijama Starog grada Labina, Podlabina, Rapca, Prtloga i Dubrove. Snimalo se i iz zraka, a obuhvaćalo je sve Labinu važne detalje i scene kojima se željelo pokazati ono što se može ponuditi posjetiteljima. 

- Izrada promotivnog videa od izuzetne je važnosti u kontekstu valorizacije Labina kao turističke destinacije. Upravo ovim četiri minutnim promotivnim videom željelo se predstaviti bogatu kulturnu i povijesnu baštinu i prirodne ljepote prikazane kroz niz prirodnih i kulturnih lokaliteta s ciljem razvoja i promocije autentične i turistički privlačne destinacije - poručuju iz gradske uprave.

Uz produkciju labinskog studija Level 52, glazba u videu je rađena s labinskim sastavom Loell Duin, a u videu participiraju i mnogi naši sugrađani. Naručitelji izrade videa su Grad Labin i Turistička zajednica Grada Labina.